Nieuws voor alle leeftijdsgroepen

Sponsor gratis Scouting Rambonnetgroep Naaldwijk

Geplaatst: 17 nov 2014 (8 jaren, 11 maanden geleden)

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan Scouting Rambonnetgroep, zonder dat het u een cent extra kost!

Wilt u Scouting Rambonnetgroep ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de sponsorkliks pagina van onze groep.

Voor u een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Rambonnetgroep een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via sponsorkliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Rambonnetgroep. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Rambonnetgroep hier direct van!

Naast aankopen is het ook mogelijk om een restaurant online te reserveren via Dinnersite.nl of online een pizza te bestellen via o.a. Thuisbezorgd en Rambonnetgroep ontvangt hiervoor ook geld in de clubkas.

Bestel daarom uw online aankopen via sponsorkliks.nl!

Foto's bij dit bericht

  • Sponsor gratis Scouting Rambonnetgroep Naaldwijk

Scout it out!

Deel met je vrienden op: