Scouts - Muffuriustroep - Vrijdagavond

In het kort

  • Wie : Jongens en meiden van 11 t/m 15 jaar
  • Wanneer : vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur
  • Wat : Actief bezig zijn, lekker buiten!
  • Keertje kijken? : Natuurlijk! Kom gerust een keertje langs (mail van tevoren naar de Scouts leiding)!

Wie zijn we?

De scouts van de Muffuriustroep zijn jongens en meiden van 11 t/m 15 jaar, die in ieder geval houden van actief bezig zijn. Het liefst zijn we buiten bezig, met een sportief potje slagbal of een groter, uitdagender spel. Want Scouts van deze leeftijd houden wel van een uitdaging! Strategische spellen zoals Levend Stratego, of Levend Kolonisten. Een eigen keuken bouwen? Daar draaien we onze hand niet voor om. En gezellig bij een kampvuur bijpraten met je vrienden of vriendinnen hoort er natuurlijk ook bij.

Wat doen we?

Veel! Het liefst buiten. Zoals sport en spel, teamwork, kampvuur maken, maar ook creatieve dingen! Iets maken of cabaret. Ook leer je bij de Scouts van alles, zoals koken, routetechnieken met kaart & kompas, maar ook modern met GPS! We stappen regelmatig op de fiets om op een ander terrein een activiteit te ondernemen. En een paar keer per jaar mag je zelf bepalen wat er tijdens een opkomst gebeurt.

Extra activiteiten

De Scouts gaan elk jaar een keer op weekendkamp. De ene keer is dat met je eigen groepje, de andere keer is dat het Westland-Scouting-Spektakel, waar je samen met andere scouts uit het Westland een feestje bouwt! Hoogtepunt van het jaar is toch wel het zomerkamp. Een week kamperen, je eigen eten koken, lekker in het bos bezig zijn, ’s avonds een kampvuurtje. Echt een weekje totaal iets anders als thuis!

Het leidingteam

Het leidingteam bestaat uit:

  • Lisan Broekman
  • Randy Kuiper
  • Frank Vreugdenhil

Ook de leiding houdt van lekker buiten bezig zijn. Wat is er nou leuker dan doen alsof je nog Scout bent!

Contact?

Mail naar de Scouts leiding