Nieuws voor de Explorers

Jantje Beton Collecte (5 t/m 10 maart), voor en door kinderen

Geplaatst: 05 mrt 2018 (4 jaren, 4 maanden geleden), voor: Bevers, Scouts (Kaper), Scouts (Muffurius), Explorers, Stam, Leiding, Welpen (Nishaani), Welpen (Haveli)

Samen buitenspelen is leuk en goed voor kinderen. Daarom steunt Jantje Beton met behulp van de opbrengst van de collecte projecten die ervoor zorgen dat kinderen veilig, vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen in hun eigen buurt. Bovendien zorgt de opbrengst ervoor dat collecterende clubs in Nederland extra geld hebben voor lokale jeugdactiviteiten.

De idee├źn van kinderen vormen bij de projecten van Jantje Beton altijd de basis. Vandaar dat het thema van de nieuwe mediacampagne ook is: 'Stop nooit met spelen'. Het doel van het werk van Jantje Beton is kinderen fysiek naar buiten halen, omdat buitenspelen belangrijk is voor hun gezondheid en sociale ontwikkeling.

De collecte is van 5 t/m 10 maart en zal in Naaldwijk en Maasdijk gelopen worden door de leden van Scouting Rambonnetgroep Naaldwijk. 50% van de opbrengst is voor de collecterende jeugdorganisatie zelf (Scouting Rambonnetgroep Naaldwijk) de andere 50% zet Jantje Beton in voor buiten speel projecten door het hele land!

Foto's bij dit bericht

  • Jantje Beton Collecte (5 t/m 10 maart), voor en door kinderen

Scout it out!

Deel met je vrienden op:

Navigatie

Ander nieuws:

« Ouder / Nieuwer »

Items voor: