Nieuws voor alle leeftijdsgroepen

Rabobank Clubkas Campagne 2015

Geplaatst: 28 feb 2015 (8 jaren geleden), voor: Bevers, Scouts (Kaper), Scouts (Muffurius), Explorers, Stam, Leiding

Wij doen weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne.

De Rabobank Clubkas Campagne 2015 vindt plaats van 2 t/m 15 maart 2015. Bij de Rabobank Clubkas Campagne bepalen de leden van de Rabobank welke verenigingen en stichtingen een sponsorbijdrage krijgen én hoe hoog dat bedrag is.

Dat gaat als volgt. Rabobank Westland stort elk jaar een bedrag in de pot van de Rabobank Clubkas Campagne. Via de website van de bank kunnen onze leden stemmen op hun favoriete club. Ieder lid krijgt vijf stemmen. Hij of zij mag maximaal twee keer op dezelfde vereniging stemmen. Het bedrag in de pot wordt gedeeld door het aantal stemmen. Hoe meer stemmen voor een vereniging, des te hoger het bedrag dat naar de clubkas gaat!

Ben je lid van de Rabobank? Stem op Scouting Rambonnetgroep Naaldwijk!

Foto's bij dit bericht

  • Rabobank Clubkas Campagne 2015

Scout it out!

Deel met je vrienden op:

Navigatie

Ander nieuws:

« Ouder / Nieuwer »

Items voor: